Здравейте, искам да попитам къде трябва да седи датчика за климатроника на Алфата. Тавана ми беше провиснал, преди това не знам къде е седял, стоеше ми в багажника, сега го оправям тавана и искам да знам къде да го поставя, някъде близо до плафона ли, къде точно?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Един бърз въпрос
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениемай баш си е суперкаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Датчика седи отдясно на таблото зад волана. Най-добре снимай датчика който имаш да видим за къде е. Тези букси който висят от тавана са за плафона. Не виждам букса за датчика.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
За да седи горе датчика трябва да е от този тип плафонаhttp://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&...70612293961148 Там има решетки и смуче през тях. Ако го сложиш под този който имаш няма да има никаква полза от него, а напротив. Като се напече тава ще се лъже датчика и въобще няма да работи коректно климатроника.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment